Jurnal de tătic. Moș Crăciun, să nu mai vii niciodată la astea două!

jurnal 75

Moș Crăciune, te rog la anul să nu mai aduci nici un cadou pentru astea două! E adevărat, ți-am spus până acum că merită tot ce e mai bun, dar ți-am ascuns câteva lucruri, sperând că, dacă nu le ștergi de pe lista darurilor, vor înțelege că e momentul să se schimbe. Dar de unde! Nu au priceput nimic, s-au comportat la fel!
Râzgâiate, răsfățate, s-au învățat ca toată lumea să le facă toate gusturile. Dacă doar crâcnești la vreun naz de-al lor, se încruntă, pufnesc, bufnesc, bușesc lucruri.
Nu merge nici cu vorba bună, nici cu cearta. Am crezut sincer că dacă le aduci daruri se vor îmbuna, dar m-am înșelat.
De exemplu chiar astăzi, doar cu puțin înainte de a veni tu, nu le convenea nimic: hainele alese pentru mica festivitate erau proaste, bradul avea nevoie de rectificări majore, masa nu era bine pusă, era o zarvă în casă că mai să nu auzim soneria la care sunau spiridușii tăi!
Moș Crăciun, tu mă asculți? Ce te tot uiți la poza fetelor, îți e teamă că spiridușul nu a ieșit bine? Nu la ele mă refer! Ele, săracele, au fost cuminți. Să vii și la anul, dar să nu mai aduci cadouri pentru soacră-mea și nevastă-mea!
Cu ele nu cade nimeni la pace de sărbători…

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Jurnal de tătic. Bookmark permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *